-13.9 C
Rapla
Teisipäev, 5 dets. 2023
SportRaplamaa jalgpallikoondis jäi napilt alla Hiiumaale

Raplamaa jalgpallikoondis jäi napilt alla Hiiumaale

Ühe korra aastas koguneb Rapla maakonna jalgpallikoondis, et osaleda ainult ühel võistlusel, milleks on Eesti maavõistlusmängud. Tänavu koguneti laupäeval, 18. novembril, kui mindi Rapla jalgpallihallis vastamisi Hiiumaa koondisega ning kahjuks tuli tunnistada hiidlaste paremust 1:0. Kohtumise ainsa värava lõi 36. minutil Andris Valk.

Ka 2022. aastal läks Raplamaa vastamisi Hiiumaaga ja siis võideti 1:0. Nüüd tuli vastu võtta sama skooriga kaotus. Tegemist oli ühe vooruga mitu aastakümmet vältavast turniirist, kus iga maakonna koondis mängib aastas ühe kohtumise. Eesti Jalgpalli Liidu poolt on ette nähtud, et mäng toimub, kuid millal, selle lepivad maakonnad ise kokku. Seekord jõuti kokkuleppele 18. novembri osas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused