17.7 C
Rapla
Teisipäev, 30 apr. 2024
SportTormi Niits jääb vigastuse tõttu paariks kuuks platsi äärde

Tormi Niits jääb vigastuse tõttu paariks kuuks platsi äärde

Avis Utilitas Rapla keeruline periood sai jätku reedel, 17. novembril, kui kodusaalis kaotati tugevale Riia VEF-ile 71:85. Tegemist oli Rapla jaoks juba kuuenda järjestikuse kaotusega Paf Eesti-Läti korvpalliliigas.

Hooaja esimene osa on Rapla jaoks kulgenud üle kivide ja kändude ning seda näitas ka reedene kohtumine. Murepilvi tekitas veel seegi, et teisel veerandajal pidi vigastuse tõttu väljakult lahkuma Marek Ruut, kes veetis ülejäänud mängu pingil, jääkott ümber jala.
Pika kaotusteseeria kõrval ongi teiseks murekohaks just vigastused. Riia VEF-ile eelnenud mängus Pärnu Sadama vastu sai vigastada Avis Utilitas Rapla väga oluline lüli Tormi Niits. Meeskonna mänedžer Jaak Karp ütles, et seetõttu jääb Niits väljaku äärde pikemaks ajaks. Väga võimalik, et tema vigastuspaus venib mitme kuu pikkuseks. Esialgu kardeti, et vigastus on veel tõsisem ning paus kujuneb veelgi pikemaks. “Praegu on raske öelda, kui pikalt Niits väljas on, aga me arvestame, et teda ei ole paar kuud. Kui paus kujuneb lühemaks, siis on väga hea,” rääkis Karp.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare