0.5 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
UudisedVideopodcast: Räägime muusikast! Täpsemalt heietame jazzist, tule kae üle!

Videopodcast: Räägime muusikast! Täpsemalt heietame jazzist, tule kae üle!

Kõigepealt – jazzi iseloomustab improviseerimine, rütmiline energia, keerulised harmooniad ja meloodiad. See on muusikažanr, kus esitus võib olla spontaanne ja kus on suur vabadus kunstnikul väljendada oma loomingulisust. Sten-Olle Moldau on tulnud meile stuudiosse külla ja avab enda arvamust ja vaatenurkki jazzi olemusest. Kuidas jazzmuusika peegeldab aega ja ruumi, milles see loodi, ning kuidas see suhestub ajatu ja universaalsega? Lavahirm? Jazz õhtud Raplas?

Vestlust juhib Raplamaa Sõnumite ajakirjanik Mia Cordelia Kitsing

 

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused