-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
SportKadi võimlejad on maailmameistrid

Kadi võimlejad on maailmameistrid

27. novembril naasid kodumaale Kadi võimlejad, kes tõid Tšehhist artistliku tantsu maailmameistrivõistlustelt kaasa meistritiitli. Lisaks kuldmedalile õnnestus võimlejatel napsata veel pronksmedal ja auväärne 6. koht.

24.-29. novembrini toimusid Tšehhis Liberecis artistliku tantsu maailmameistrivõistlused, kus võtsid tihedas konkurentsis mõõtu ka Kadi võimlejad Raplamaalt. 12-13-aastaste vanuserühmas saavutati filmi ja muusikali kategoorias esikoht kavaga ”What a wonderful world”. Sama rühma tantsijatel õnnestus veel artistliku sõu kategoorias kavaga ”The power of the sun” välja võidelda auväärne 3. koht ehk pronksmedal. Viimasena nimetatud kavaga võistlesid noored laval esimest korda. Kava aitas kokku panna Miika Pihlak.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused