1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
SportParimate sportlaste valimisel saavad kaasa rääkida kõik Raplamaa elanikud

Parimate sportlaste valimisel saavad kaasa rääkida kõik Raplamaa elanikud

Alates tänavusest aastast uueneb Rapla maakonna parimate sportlaste valimise kord. Varem on saanud oma hääle anda vaid spordiklubide esindajad, spordiametnikud ja kehalise kasvatuse õpetajad, nüüd lisandub sellele ka rahvahääletus. See tähendab, et 2023. aastal saavad kõik Raplamaa inimesed esmakordselt kaasa rääkida, kes valitakse nende kodumaakonna parimateks sportlasteks.

Oluline on mainida, et need muudatused puudutavad ainult kategooriat “Parimad sportlased”. Lisaks tunnustatakse veel parimaid koolisportlasi, aga selles kategoorias mingeid muudatusi ei tule. Tavapäraselt on parimate sportlaste tunnustusõhtu toimunud detsembri keskpaigas, kuid muudatuste tõttu lükkub see edasi järgmise aasta märtsikuusse. Raplamaa spordiliidu tegevjuht Janar Soo põhjendas muudatust sellega, et hea tulemuse võivad sportlased teha veel aasta lõpus ning uus süsteem võimaldab arvesse võtta ka neid tulemusi.
Parimate sportlaste valimise uue korra kinnitas spordiliidu juhatus eelmisel nädalal. Alates teisipäevast, 28. novembrist

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused