2.2 C
Rapla
Esmaspäev, 4 märts 2024
Politsei- ja päästeteatedPolitsei ja päästeteated

Politsei ja päästeteated

Politseiteated

Rapla vald
23. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et viimastel nädalatel on seni tuvastamata mees varastanud korduvalt Rapla ja Kohila toidupoodidest kaupa – žiletiterasid, žilette, raseerimispalsamit ja hambapastasid. Vargustega tekitatud kahju on ligi 450 eurot.
25. novembril sai politsei teate, et Juuru alevikus eramajas lõi 32-aastane mees tekkinud konflikti käigus oma tuttavat, 32-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Inimesed jääl
21. novembril kell 19.13 teatas tähelepanelik kodanik, et Rapla vallas Alu mõisa tiigijääl on kolm inimest, kellest üks laps. Päästjate saabumise ajaks olid inimesed tiigilt kadunud. Hetkel on jää veekogudel veel liiga õrn ja sellele minemine väga ohtlik.

Põles kombain
22. novembril kell 14.18 said päästjad teate, et Rapla vallas Vaopere külas põleb kombain. Päästjad kustutasid lahtise leegiga põlenud kombaini kell 14.49. Tulekahju tekkepõhjus teada ei ole.

Sõiduauto süttis põlema
25. novembril kell 3.33 teavitati häirekeskust, et Kohila alevis Lõuna tänaval on põlema süttinud sõiduauto. Päästjate saabumise ajaks põles sõiduk lahtise leegiga. Päästjad kustutasid põlengu, mis oli mootoriruumis alguse saanud, kell 4.11.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused