1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
SportRapla jalgpallihall päästis Eesti karikavõistlused kitsikusest

Rapla jalgpallihall päästis Eesti karikavõistlused kitsikusest

Möödunud nädalavahetusel käis Rapla jalgpallihallis mängimas kaks (tinglikult isegi kolm) Eesti kõrgliiga ehk Premium liiga meeskonda. Tegemist oli Eesti karikavõistluste ehk Evald Tipneri karikavõistluste mängudega, mis tuli talviste ilmaolude tõttu mängida sisehallis ning Rapla oli valmis neid võõrustama. Väga võimalik, et selliseid kõrgetasemelisi mänge peetakse lähiajal Raplas veel.
Tegemist on kurioosse olukorraga mitmel põhjusel. Esiteks on kurioosne see, et novembri lõpus Eestis üldse veel jalgpalli mängitakse. Tavaliselt on selleks ajaks hooaeg juba läbi ning isegi üleminekumängudega ollakse ühel pool.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused