-1.2 C
Rapla
Kolmapäev, 21 veebr. 2024
UudisedRaplamaa Külade Liit lõpetas tegevuse, ent külad elavad edasi

Raplamaa Külade Liit lõpetas tegevuse, ent külad elavad edasi

Raplamaa Külade Liit jõudis eelmisel nädalal olulise tähiseni. Ühest küljest tähistati 30. sünnipäeva, kuid samas tõmmati organisatsiooni tegevusele joon alla. Juubelipidu, mida sai ühtlasi pidada ka peiedeks, toimus reede, 24. novembri õhtul Vana-Vigala rahvamajas ning see tõi kokku 30 aasta vältel maakonna külaliikumisse panustanud inimesed.

Mälestusväärse õhtu kandev motiiv oli see, et kuigi külade liit tõmbab oma tegevuse kokku, elavad Raplamaa külad edasi.
Vana-Vigala rahvamaja saal on küllalt suur, et mahutada üle saja inimese. Seekord oli rahvast mõnevõrra vähem – silma järgi hinnates käis õhtu jooksul sealt läbi ligikaudu 90 inimest. Igaüks neist oli aastate jooksul omalt poolt Raplamaa külaliikumisse panustanud. Kutsutuid oli rohkemgi, kuid kõik ei saanud tulla. Kuigi tegemist oli organisatsiooni sulgemise ning n-ö peiedega, ei möödunud õhtu nukras meeleolus. Selle asemel kulges see meenutamise tähe all.
Palju pöörati tähelepanu organisatsiooni ajaloole. Kolmekümne aasta jooksul on selle liikmed kogunud palju mälestusi, mida nüüd sai vahetada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused