6.6 C
Rapla
Esmaspäev, 4 märts 2024
UudisedMaanaiste päeval rääkisid ettevõtlikud naised rohelistel teemadel

Maanaiste päeval rääkisid ettevõtlikud naised rohelistel teemadel

Maanaiste päev tõstis esile Raplamaa ettevõtlikud naised ja keskendus rohepöördele nende tegevuse kaudu.

Novembrikuu viimasel päeval toimus Rapla kinosaalis juba kolmas maanaiste päev. Sel päeval tunnustatakse Raplamaal tegutsevaid ettevõtlikke naisi ja kutsutakse neid üheks mõnusaks pärastlõunaks kuulama ettekandeid aktuaalsetel teemadel.
„Ettevõtlus ja naised käivad käsikäes,” ütles oma tervituses Rapla volikogu esimees Kalle Toomet. Ta lisas, et naised on maaelu raudvara, kes aitavad kohalikku elu korraldada ja seda elus hoida.
Päeva jooksul said sõna naisettevõtjad oma teekonna erinevates etappides. Esimesena esines alles värskelt ettevõtja teekonnal sammuv Kairi Randmer. Tema ettevõte Elusees OÜ teeb mikroorganismidega rikastatud kääritatud mullijooke. Jook, mida ta toodab, on Kairi enda sõnul ammu unustatud vana. Seda tuntakse mitme nimega, näiteks vesikeefir, piimariis, riisipiim, india mereriis. Kahes etapis kääritatud jook sarnaneb oma olemuselt kombuchaga ehk teeseenejoogiga, kuid see sisaldab lisaks piimhappebaktereid.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused