2.2 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
UudisedBrüsseli südalinnas jõulutunnet otsimas

Brüsseli südalinnas jõulutunnet otsimas

Iga Euroopa suurlinn meelitab praegu turiste oma jõuluturuga. Erand ei ole selles osas ka Belgia pealinn Brüssel. Südalinna mitmes kvartalis on üles seatud müügikioskid, atraktsioonid ja isegi uisuväljak, et luua jõuluhõngu. Ehitud jõulukuuski on mitmes kohas, suurim neist Brüsseli keskväljakul.

Novembri lõpus ei olnud seal veel lund maha sadanud ning olgem ausad, jõulutunne oli visa tekkima. Eks see on maitse asi, kas inimesele meeldib juba novembris end jõululainele viia või veel mitte. Kui aga selline soov on, siis on jõuluturu külastamine üks võimalus. Selleks ei pea isegi Belgiasse lendama, vaid piisab ka Tallinna Raekoja platsi külastusest.
Minul avanes võimalus külastada Brüsseli südalinna ja seal asuvaid jõuluturge novembri 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused