2.2 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
UudisedKOP-i sügisvoorust sai toetust kaksteist projekti

KOP-i sügisvoorust sai toetust kaksteist projekti

Kohaliku omaalgatuse programmi ehk KOP-i sügisvoorust sai Rapla maakonnas toetust kaksteist projekti. Kokku läks kahe meetme peale jagamisele 29 356 eurot ja 27 senti.

Kaheteistkümnest projektist koosneva nimekirja kiitis heaks Raplamaa Omavalitsuste Liidu täiskogu, mis kogunes neljapäeval, 23. novembril Märjamaal. Nimekirja koostas KOP-i maakondlik hindamiskomisjon.
Suurima toetuse ehk 4000 eurot pälvis MTÜ Sulu Keraamika oma keraamikastuudio tarbeks. Peaaegu sama suure toetuse pälvis ka MTÜ Meie Lelle Selts selleks, et uuendada Lelle mänguväljakut. Nende toetus oli 3811 eurot ja 50 senti. Plaanitav mänguväljaku uuendus tuleb staadioni ja talvise jäähokiväljaku juurde. Anette Ross MTÜ-st Meie Lelle Selts ütles, et KOP-i toetus moodustab 90 protsenti kogu projekti maksumusest.
“Meie eesmärk on tagada turvaline ja mitmekülgne mänguväljak ühes uue kiige, kiige turvaala ning uuendatud tasakaalu- ja ronimisliini alaga. Mänguväljaku uuendamine on plaanis 2024. aasta kevadel ja suvel,” rääkis Ross. Lelle mänguväljak on kohalike Lelle 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused