-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
KrimiPolitseiteated

Politseiteated

Kehtna vald
28. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 24. novembri õhtul toimus kortermaja trepikojas konflikt, mille käigus 37-aastane naine lõi 48-aastast naist.

Kohila vald
3. detsembril sai politsei teate, et Lohu külas oli konflikt kahe mehe vahel ja 44-aastane mees lõi 55-aastast meest.

Märjamaa vald
30. novembril anti politseile teada, et 28. novembril helistas vene keelt kõnelev ja end politseinikuna esitlenud mees Märjamaa vallas elavale naisele. Mees ütles, et tema poole pöörduti pangast sooviga kontrollida volikirja ehtsust, mille keegi pangas kannatanu nimel esitanud oli, et pangakontolt raha saada. Politseinikuna esinenud mees andis teada, et pank helistab kannatanule lisainfo saamiseks. Seejärel helistaski end panga töötajana esitlenud naine, kes lasi kannatanul paigaldada enda arvutisse TeamViewer tarkvara, mille kaudu tehti kannatanu pangakontolt ülekanded teise panga kontole ja sealt edasi teostati kaardimakseid. Kahju on ligi 5850 eurot.
3. detsembril anti politseile teada, et eramus tekkis konflikt 38-aastase naise ja tema 30-aastase elukaaslase vahel, mille käigus said mõlemad viga. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluse käigus.

Ähvardamine
4. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 31-aastane mees ähvardas oma endist elukaaslast, tekitades kannatanus hirmu oma elu ja tervise pärast.
Politsei- ja piirivalveamet

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused