-1.2 C
Rapla
Teisipäev, 20 veebr. 2024
SportBrett Nõmm: Minu käe all pingutab meeskond lõpuni olenemata skoorist

Brett Nõmm: Minu käe all pingutab meeskond lõpuni olenemata skoorist

Avis Utilitas Rapla uus peatreener Brett Nõmm viis oma uue meeskonna esimest korda võistlustulle möödunud laupäeval, 9. detsembril, kui võõrsil kaotati Tartu Ülikool Maks & Mooritsale 71:61. Enne seda jõudis Nõmm teha meeskonnaga kõigest ühe treeningu.

Mängu käigus võis juba välja lugeda üht-teist uue peatreeneri käekirja kohta. Näiteks oli ta julgelt valmis kasutama noormängijaid. Intervjuus Raplamaa Sõnumitele ütles ta, et seda on ta valmis tegema vaid juhul, kui mängija on trennis selle õiguse välja võidelnud.
Täpselt nädal aega tagasi oli Avis Utilitas Rapla treener veel horvaat Arnel Dedic. Tulemused läksid aga allamäge ning üks võit pikas kaotusteseerias tema töökohta ei päästnud. Avis Utilitas Rapla andis neljapäeval, 7. detsembril teada, et osapoolte kokkuleppel on koostöö Dediciga lõppenud. Esialgses teates oli ka kirjas, et kuni uue peatreeneri ametissemääramiseni võtab kohustused üle senine abitreener Kustas Põldoja.
Juba mõni tund hiljem andis Avis Utilitas Rapla välja uue pressiteate selle kohta, et uueks peatreeneriks on määratud senine BC Kalev/Cramo abitreener Brett Nõmm. Esimeses intervjuus Raplamaa Sõnumitele rõhutas Nõmm, et tema käe all pingutab meeskond alati lõpuni olenemata sellest, mis skoor tablool on. Just sellist suhtumist näidati ka laupäeval Tartus. Veel loetud minutid enne lõpusireeni oli vahe kõigest viis punkti ning sellega anti endale võimalus keerata mängu lõpp teistsuguseks. Seekord tuli siiski tunnistada tartlaste paremust.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused