15.5 C
Rapla
Laupäev, 27 juuli 2024
SisuturundusEestisse on saabumas uued netikasiinod - mida peaksid teadma enne, kui hakkad...

Eestisse on saabumas uued netikasiinod – mida peaksid teadma enne, kui hakkad uues kasiinos mängima?

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Põneval kombel on Eestist saanud üks Euroopa kõige populaarsemaid hasartmänguriike. Tänu kehtivale hasartmänguseadusele ja ametlikele tegevuslubadele on mitmed rahvusvahelised ettevõtted otsustanud avada online kasiino just Eesti mängijate jaoks. Niimoodi ongi alguse saanud omaette kasiinoäride ralli.
Paljud uued online kasiinod on avatud just viimase paari aasta jooksul. Uudsed kasiinoplatvormid võivad sisaldada paremaid mänguvalikuid või suuremaid boonuspakette – paljud värsked portaalid üritavad tuua mänguriteni uusi kogemusi paremate funktsioonide või valikute kaudu. Iga uue kasiinolehe avastamisel tuleks aga kõigepealt meeles pidada alljärgnevaid 5 näpunäidet.

Kontrolli tegevusluba

Ka värsked online kasiinod peavad saama Maksu- ja Tolliametilt ametliku hasartmängulitsentsi. Paraku ei läbi kõik ettevõtted seda kadalippu ning paljud hakkavad oma teenuseid pakkuma isegi puuduliku litsentsiga. Mängurina ei tohiks aga kunagi liituda kasiinoga, millel pole tegevusluba: ei tea kunagi, kuivõrd kvaliteetse või legitiimse teenusega üldse tegemist on.
Probleemide vältimiseks tuleks kontrollida, et valitud veebikasiinol oleks ametlik tegevusluba. Seda saab teha EMTA kodulehel, kus on selgelt kirjas kõik Eestis litsentseeritud kasiinoplatvormid.

Tutvu boonustega põhjalikult

Enamik mängureid kasutab kasiinoga liitumisel erinevaid boonuseid. Boonused, pakkumised ja kampaaniad on ühes kasiinos sama lahutamatu osa nagu poodides on allahindlused: boonused annavad mängimisele olulise lisaväärtuse.
See aga ei tähenda, et kõik uute kasiinode boonused oleksid kasutamist väärt. Mõned kasiinod võivad küll lubada suursuguseid boonuseid, ent tingimustega tutvumisel selgub, et mainitud boonust on reaalsuses peaaegu võimatu lunastada, kui just ei mängi märkimisväärsete summade eest.
Pettumuste ennetamiseks tuleks boonuseid võrrelda ning lugeda ka boonusega seotud reegleid, tagamaks, et valid vaid sellised boonused, mis on sinu mängueelarve juures ka käega katsutavad.

Loe peenes kirjas tingimusi

Tingimustest rääkides, pole boonuse reeglid ainsad, millega tuleks online kasiino veebilehel tutvuda. Enamikel meist pole küll mahti tingimuste lugemiseks, ent kui asi puudutab isikuandmeid ja rahalisi tehinguid, ei tohiks tingimusi ignoreerida.
Enne kasiinokonto avamist on mõistlik tutvuda veebilehel olevate üldtingimuste ja vastutustundliku mängimise põhimõtetega. Iga reaalse ausa kasiino veebilehel peaksid sellised infokillud olema kergelt kättesaadavad ja kirjutatud tekstis, mis on iga mängija jaoks selgelt ja üheselt arusaadav. Veelgi enam: tutvu kindlasti maksetingimustega, kuna paljudes kasiinodes on võrdlemisi ranged väljamaksetingimused, mis võivad hiljem valmistada hulgaliselt peavalu.

Testi klienditeenindust

Üks parimaid viise, kuidas veenduda online kasiino väärtuses, on testida selle klienditeenindust. Uutes online kasiinodes on enamasti saadaval reaalajas vestlusaken, mille vahendusel saad klienditoega kohe ühendust.
Vahetu mulje saamiseks võta klienditeenindusega ühendust ja küsi midagi: näiteks makseviiside, tingimuste, boonuste vms teemadel. See, mida sa konkreetselt küsid, ei ole nii oluline, kui see, millise kogemuse ja emotsiooni sa saad. Kui klienditeenindusega on tore suhelda, on see juba hea algus edasise kasiinoelamuse jaoks.

Testi kasiinot väikeste summadega

Kui oled lõpuks jõudnud veendumusele, et soovid valitud kasiinos mängida, on soovituslik alustada väiksemate summadega. Niimoodi ei riski sa liialt suurelt juhul, kui hiljem mängimise alustamisel selgub, et miski kasiinos pole siiski meelt mööda. Piisab ka vaid paarikümnest eurost selleks, et saada esialgne kogemus kätte. Eriti hea on see, kui saad katsetada ka väljamakseid – niimoodi näed, kuivõrd kiiresti ja sujuvalt saad võidetud raha kätte.
Uute online kasiinode proovimine võib olla põnev, kuid ära kiirusta kasiino valimisel. Kontrolli ettevõtte tausta ning tegutse ratsionaalselt – niimoodi saad nautida kasiinomänge ka pikas perspektiivis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare