0.5 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
SportMati Püü ja Rein Pajunurm pälvisid Eesti Jalgpalli Liidu tunnustuse

Mati Püü ja Rein Pajunurm pälvisid Eesti Jalgpalli Liidu tunnustuse

Pikki aastaid Rapla maakonna jalgpallielu edendanud Mati Püü ja Rein Pajunurm pälvisid tehtud töö eest Eesti Jalgpalli Liidu tunnustuse.
Pühapäeval, 10. detsembril pidas jalgpalliliit oma aastalõpu galat, millega pandi punkt tänavusele hooajale. Selle käigus tänati inimesi, kes on jalgpalli edenemisse oma panuse andnud. Rein Pajunurm on aastaid tegutsenud jalgpallikohtuniku ning kohtunike vaatlejana. Mati Püü on töötanud treenerina nii noorte kui ka täiskasvanute seas ning muuhulgas juhtinud ka Raplamaa JK esindusmeeskonda peatreenerina. Mõlemad pälvisid jalgpalliliidu tänukirja ja EOK rinnamärgi.
Pühapäevasel galal oli neist kohal ainult Pajunurm ning tunnustuse andis talle laval üle jalgpalliliidu president Aivar Pohlak. Pajunurm tõdes, et seda tunnustust oli meeldiv vastu võtta. “Kohapeal oli hästi näha, kui palju on teisi minusuguseid, kes Eestis on jalgpalli edenemisse panustanud. Mina olen lihtsalt üks paljudest,” ütles Pajunurm.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused