-1.2 C
Rapla
Kolmapäev, 21 veebr. 2024
UudisedRaplamaa õpilased näitasid PISA testil head taset

Raplamaa õpilased näitasid PISA testil head taset

Ülemaailmsed PISA testi tulemused on avalikustatud. Rapla maakonnas osales uuringus kuus kooli, kokku 170 õpilast.

2022. aasta kevadel sooritasid 15-aastased õpilased PISA testi, mis peaasjalikult koosnes matemaatika, lugemise ja loodusteaduste ülesannetest. Rahvusvahelisest õpilaste õpitulemuslikkuse hindamise programmist võtsid osa ka Raplamaa õpilased, kuid haridus- ja noorteameti rahvusvaheliste uuringute juhi Gunda Tire sõnul ei saa seda öelda, mis koolid täpselt osalesid. ”Kuna see on uuring, siis ei ole vastajate suhtes aus, et me anname teada, kes just osales.”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused