-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
UudisedVideopodcast: Lumelükkamise võlu ja valu Rapla tänavatel

Videopodcast: Lumelükkamise võlu ja valu Rapla tänavatel

Viimased nädalad on lumelükkajate jaoks olnud armutu tööaeg. Niipea kui novembri lõpus lumi maha sadas on nad igapäevaselt tänavaid lumest puhtaks lükanud. Raplamaa Sõnumite podcastis on seekord külas Männimäe Agro OÜ juhatuse liige Sander Rau.

Tema ettevõte vastutab, et Rapla sisesed sõiduteed oleksid lumest lahti lükatud. Räägime Rauga sellest kui pingelised on viimased nädalad lumelükkajate jaoks olnud. Kui pikki tööpäevi tehakse? Mis on Raplas kõige keerulisemad kohad? Kas tagasiside on alati kriitiline või julgeb keegi tulla ütlema ka hea sõna? Vestlust suunab Raplamaa Sõnumite ajakirjanik Siim Jõgis.

 

Kuulata saab Raplamaa Sõnumite podcasti SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused