-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
GaleriiGalerii: Õpilasfirmade juubelilaat pakkus mitmekesist valikut kingikotti

Galerii: Õpilasfirmade juubelilaat pakkus mitmekesist valikut kingikotti

Tänavusel jõululaadal osales ligi poolsada õpilasfirmat. Jõuluvana kingikotti sai ilusaid ja praktilisi asju, aga ka uuenduslikke tooteid nagu putukajahust maiuseid ja murust tehtud paberit.

Laupäeval oli terve Rapla jõulumeeleolus. Keskväljakul laius jõulumaa, kus võis leida palju kohalikke toidutootjaid kauplemas. Jõululaata peeti ka Sadolini spordihoones. Rappeli keskuses kogunesid õpilasfirmad.
Esimese hooga läheb uksest sisse astudes pilt silme ees kirjuks. Tervet pikka koridori ääristavad õpilasfirmad. Särasilmsed noored ei näita ka laada viimasel tunnil väsimuse märke ja räägivad innukalt oma toodetest. Valik on mõnusalt mitmekesine. Traditsiooniliselt võib leida huvitava kujuga küünlaid, lõbusaid kaardimänge, vahvaid riideid ja põnevaid ehteid. Üks õpilasfirma näiteks toodab pärlitest ehteid, mis pimeduses helkurina säravad.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused