-1.2 C
Rapla
Kolmapäev, 21 veebr. 2024
SportAvis Utilitas Rapla saavutas uue treeneri käe all esimese võidu

Avis Utilitas Rapla saavutas uue treeneri käe all esimese võidu

Raplamaa Sõnumid

Avis Utilitas Rapla alistas võõrsil Keila Coolbeti 86:75 ja on kõigi rõõmuks tagasi võidulainel.

Keila karukoopas peetud kohtumine algas maruliselt ja paljulubavalt, sest Avis Utilitas Rapla mängumehed suutsid kiirelt initsiatiivi haarata ja kannatlikult lõpuni mängitud rünnakulahendustega usinalt skoori kasvatada. Avaveerandi lõpuks oli Rapla juhtimas 21:17. Teisel veerandajal hea minek jätkus ning ka vägevad korvid ja vaheltlõiked said jätku. Avis Utilitas Rapla mängupildis võis täheldada enesekindlust ja tõelist naudingut, tänu millele suudetigi üks hetk suisa 9:0 vahespurt teha ning minna poolaja pausile selges edus 51:39.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused