-1.2 C
Rapla
Kolmapäev, 21 veebr. 2024
ValladMärjamaa valdMärjamaa jõulumaa tegi esimesi samme

Märjamaa jõulumaa tegi esimesi samme

Raplas ja Kohilas juba mitmel aastal loodud jõulumaa “laienes” tänavu ka Märjamaale. Aga ikka iseseisva ettevõtmisena, mitte varasemate tegijate “pojana”. Siinkirjutaja väga vaba võrdluse kohaselt oli vastne jõulumaa kui suvise Märjamaa folgi väike vend.

Võrdlus tekib sellest, et Märjamaa folgil esineb palju tantsurühmi, Märjamaa jõulumaal pakkus silmarõõmu kaheksa ümbruskonna tantsurühma, pluss segakoor Ceres Marju Plamuse dirigeerimisel. Esimesena tulid tantsima Ääsmäe kooli tüdrukud, keda juhendab Piret Kunts. Õhtul jätkas sama juhendaja rühm Varbola Piigad. Laupäevase kava avas lasterühm Vankerdajad, keda õpetab Marju Vanker. Killustikupuruga tihkemaks muudetud tantsuplatsi rahvamaja ees võttis üle Karin Andesalu naisrühm Ülejala Sussisahistajad. Darja Lehtsalu tõi välja neli oma rühma: Tantsulka, Viimikud, Laaberjalg ja Labajalg.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused