1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
KrimiPäästeteated

Päästeteated

Lääne päästekeskus

Teele langenud puud
13. detsembril eemaldasid päästjad teedelt 15 puud, mis sinna raske lume tõttu kukkunud olid. Kella 14.24 ajal teatati aga häirekeskusele, et Märjamaa vallas Naistevalla külas on puu kukkunud koolibussi peale. Bussis olnud seitse õpilast vigastada ei saanud. Päästjad saagisid puu tükkideks, vabastasid bussi ning liiklus teelõigul taastati.
Päästjad on sel talvel lume tõttu maha kukkunud puude või elektriliinide tõttu saanud üksjagu väljakutseid ning paluvad liiklemisel olla eriti ettevaatlikud.

Elektriliinid kukkusid aiale
16. detsembril kell 14.40 teavitati häirekeskust, et Kohila vallas Loone külas on pinge all olevad elektriliinid kukkunud eramu võrkaiale ja kuusehekile ning süüdanud ümbritseva. Päästjad ohutuse mõttes lähedale minna ei saanud ning teavitasid ka piirkonna kinnistute omanikke, et elektriliini lähedusse minna ei tohi. Lisaks süttis põlema kaks elektriposti vahet eemal asuv post ning seda ümbritsev maalapp. Põlengud hääbusid ise. Päästjad võtsid appi drooni, et keerulisest olukorrast ülevaadet saada ja elektrikele infot jagada. Päästjate jaoks lõppes sündmus kell 17.01, edasi tegelesid olukorraga elektrikud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused