-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
KrimiPolitseiteated

Politseiteated

Politsei- ja piirivalveame

Rapla vald
13. detsembril anti politseile teada, et Alu aleviku korteris läks 73-aastane mees kallale tuttavale 48-aastasele mehele. Kiirabi toimetas 48-aastase mehe tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas 73-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Arvutikelmus
13. detsembril anti politseile teada, et 11. detsembril avastas Raplamaal elav naine, et tema pangakontolt on tema teadmata broneeritud mitme kaarditehinguga raha summas 5973 eurot, mis tema pangakontolt 12. detsembril maha võeti.

Kelmus
14. detsembril anti politseile teada, et novembris suhtles Raplamaal elav mees meili ja telefoni teel mehega, kes lubas talle müüa sõiduauto varuosa. Kannatanu kandis mehele ettemaksu ja postikulu summas 235 eurot, kuid kokkulepitud kaupa ei ole saanud ning talle pole tagasi makstud ka ettemaksuna üle kantud raha.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused