12.7 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
SisuturundusRaplamaa naine – see on Sinu signaal võimendada iseenda tõelist naiselikkust!

Raplamaa naine – see on Sinu signaal võimendada iseenda tõelist naiselikkust!

Sisuturundus

Naised, meil on liiga kerge mattuda argimurede ja üle pea kasvavate igapäevaste toimetuste alla. Kui Sulle on liigagi tuttav päevast päeva korduv elurütm kooli-tööle-poodi-koju ning sa ei leia aega iseendale, on Sul tõeline oht läbi põleda. Mehed, pange teiegi tähele! Millal kinkisid Sa viimati tüdruksõbrale, naisele või elukaaslasele midagi romantilist ja naiselikku? Uus mopilapp ega nõudekuivatusrest ei käi sellesse kategooriasse. Kui tunned end puudutatuna, ära võta seda solvanguna, vaid lihtsalt vihjena, et on aeg teha oma naiskaaslasele üks tõeliselt imeline kingitus.

Lihtsaim viis, kuidas vähesest isiklikust ajast võtta maksimum

Paljud leiavad võimaluse lisada enda päeva näiteks enne või pärast tööd üks jõusaalituur, kus oma frustratsiooni raskusi tõstes välja elada. Kui Sul pole selle jaoks aega ning elamine on liiga kitsas, et kodus jõutõsteid või venitusi teha, võid kaaluda hoopis tavalistest duši all käimistest pikemaid enesehooldusrituaale. Jah, seda tüüpi, kus vannitoas põlevad aroomiküünlad, kõlarist kostab vaikselt Sinu meelismuusika ja keha hellitavad kvaliteetsed hooldusvahendid.
Selline enesehooldusaeg võib saada Sinu uueks lemmikhobiks, kuna ühendad kasuliku vajalikuga – eneserefleksioon teeb head mõttemaailmale, hellitatud nahk ja läikivad juuksed tõstavad enesehinnangu uutesse kõrgustesse. Kui oled oma sisemise ja välimise naiselikkuse unarusse jätnud, aitavad erinevad kingitused naistele need taas üles leida. Leia omale või enda kaaslasele suurepäraselt lõhnav kehakreem, mõni uus juuksehooldusvahend või hoopis uus epilaator – valik on lai!

Lõhnaõlid panevad Su suisa naiselikkuse pilves hõljuma

Teine lihtne viis, kuidas oma naiselikkust meeles pidada ja teistelegi näidata, on lõhnaõli kandmine. Venezuela moelooja Carolina Herrera on öelnud: „Mul on vastutus tänase naise ees – panna teda tundma enesekindla, kaasaegse ja ennekõike ilusana.“ Ja seda tema loodud lõhnaõlid tõesti teevad! Carolina Herrera vastupandamatus lõhnavalikus leiab endale midagi nii tõelise naiselikkuse otsija kui ka mehelike vürtsikate pipranootide austaja. Tootja tuntuimad tooted kuuluvad sarjadesse „212“ ja „Bad Boy“, kuid nende tõeline staar on naiste unistuste lõhnaõli „Good Girl“.
Tootesarjas „Good Girl“ on kokku pandud tõeliselt hurmavad lõhnanoodid, et inimesed tunneks juba kaugelt ära, kuidas nende poole sammub suurepäraselt lõhnav daam. Seeria nimitootes „Good Girl“ kombineeritakse mandlid, jasmiin, kakao ja tuberoos ehk mugul-säraõis üheks kompleksseks ja vastupandamatuks buketiks, mis võtab suisa põlved nõrgaks.
Samast seeriast leiab ka parfüümvee „Good Girl Blush“, mis toob kokku värskete tsitruste ja idamaiste lillede lõhnad. See kerge, kuid vastupandamatu parfüüm jääb nahale pikalt püsima. „Good Girl“ parfüümid on pakendatud ülikõrge kontsaga kinga kujulisse pudelisse, mis paistab teiste seas kohe silma.

Ära unusta ka tüdrukuid

Igas vanuses tüdrukud jumaldavad ilutooteid vähemalt sama palju kui täiskasvanud – mõned neist isegi rohkem! Kui Sinu peres on mõni pisike Disney-fänn, võid talle kinkida tema lemmikmultika kangelasega huulepalsami. Tuntud huulehoolduse bränd Lip Smacker on välja tulnud seeriaga Disney Princess, mis niisutab ja toidab huuli, muutes need pehmeteks ja sametisteks. Huulepalsam on piisavalt väike, et seda saaks igal pool kaasas kanda ning tunnistame, et ka hinna-kvaliteedi suhe on nõnda hea, et seda saaks lugeda odavaimaks kingiks, mis teenib Sulle „maailma parima emme või issi“ tiitli.
Seega on ilutooted suurepärased kingitused naissoost lähedasele. Anna igale naisele oma elus võimalus toita oma naiselikku energiat mõne kvaliteetse ilutootega ja Sa näed, kuidas nad otse Sinu silma all särama löövad!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare