16.6 C
Rapla
Neljapäev, 2 mai 2024
UudisedVargused valmistavad kaupmeestele aina enam muret

Vargused valmistavad kaupmeestele aina enam muret

“Viimase kolme kuu jooksul on sissemurdmised äripindadele muutunud pea igapäevaseks. Pätid tegutsevad väga professionaalselt, hiilides mööda kaameratest ja jätmata endast mõnel juhul ühtegi jälge,” teatas turvafirma AS G4S Eesti hiljutises pressiteates.

Rapla maakonna näitel tähendab see, et politsei on 2023. aastal registreerinud üksteist sissetungimisega vargust, millest viimasel kolmel kuul on registreeritud igal kuul üks selline vargus.
AS G4S Eesti kommunikatsioonijuht Maxim Tuul tõi välja, et nende ettevõtte kogemuse põhjal on Raplamaal leidnud viimased sissemurdmised aset Kehtna vallas. Juhtumid on siiski üksikud. “Samas võib kuritegevuse tõusu juba märgata ka Raplamaal, sest näiteks kauplustest on teisel poolaastal varastatud neli korda rohkem kui esimesel poolaastal. See võib olla märk, et peagi hakkavad pikanäpumehed ka mujalt endale või edasimüügiks asju otsima,” rääkis Tuul. Ta lisas: “Seega tasuks kindlasti nii eraisikutel kui ka äripindade omanikel veenduda, kas nad on teinud kõik endast oleneva, et oma vara kaitsta.”

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Jaanus
29. dets. 2023 17:48

Expolios olid vanasti ümbrikupalgad 🙁