1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
PersoonJaak Liivandi: Minu elu läbiv joon on sport

Jaak Liivandi: Minu elu läbiv joon on sport

Jaak Liivandi karjäär kehalise kasvatuse õpetajana sai alguse juba aastal 1979. Vahepeal oli ta spordikoolis treener, aga alates 2004. aastast on ta taas poisse ja tüdrukuid kehalise tunnis juhendanud. Selle eest pärjati teda hiljuti suure tunnustusega, kui Liivandi nimetati Rapla maakonna spordisõbralikumaks õpetajaks 2023. aastal.

Sport on tõesti olnud läbiv joon tema elus. Sellel teekonnal on tema juhendajad ja mentorid olnud sellised legendid nagu Toivo Ilves, Olav Kesküla ja Heiti Lumiste.
Liivandi enda leivanumbriks kujunes kergejõustik ja eriti just kõrgushüpe. Maagilise kahe meetri piiri ületas ta viiel korral ning isiklikuks rekordiks jäi 2 meetrit ja 3 sentimeetrit. Nüüd jagab ta teadmisi edasi noorele põlvkonnale. Intervjuus Raplamaa Sõnumitele tuli juttu nii kunagisest sportlaskarjäärist kui ka praegusest õpetajatööst ning sellest, kas rahvastepall on ikka vägivaldne ala või tegelikult see lastele meeldib.

Sind valiti Rapla maakonna spordisõbralikumaks õpetajaks 2023. Oled nüüd saanud üle nädala selle peale mõelda. Kui oluline see tunnustus sinu jaoks on?
Jaak Liivandi: Iga tunnustus on oluline. Neid ei saa iga päev. Sõbralik olen püüdnud olla kogu aeg. Aga nii vinge see tunnustus nüüd ka ei ole, et ma peaks iga päev siin nina püsti ringi käima. Meeldiv on see küll.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused