-1.2 C
Rapla
Kolmapäev, 21 veebr. 2024
UudisedJaanuaris hakkavad õpetajad streikima

Jaanuaris hakkavad õpetajad streikima

Praegu ei ole veel teada, kui paljud maakonnas töötavad õpetajad tähtajatus streigis osalevad, kuid omavalitsused on seisukohal, et streikijatele streigi ajal palka ei maksta.

Kõigi eelduste kohaselt algab 22. jaanuaril õpetajate streik. Märjamaa vallavanem Triin Matsalu ütles, et täna on vallal streigi kohta veel ainult see info, mida on jaganud riiklik lepitaja ja haridus- ja teadusministeerium oma kirjades. „Kes ja kui palju streigib, ei ole meile teada antud. Kuna seaduse järgi peavad streigist osavõtjad teatama osalemisest kaks nädalat ette, selguvad täpsed andmed alles 8. jaanuaril,” rääkis Matsalu.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused