1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
UudisedMida võtate kaasa aastast 2023?

Mida võtate kaasa aastast 2023?

Leaanyka Leisson.

MTÜ Arendusselts Koduaseme juhatuse liige Leaanyka Leisson:
Lõppevast aastast võtan kaasa veendumuse, et kõik on võimalik, kui on tahe, pühendumus ning toetavad kaasteelised. Olgu ettevõtmised puudutamas peret, tööd, vabatahtlikku panust kogukonnas või volikogus. Kui on ikka mitu pead, siis leitakse ühiselt võimalused ka olukordades, mis esiotsa näivad võimatud.
Aasta jooksul tõdesin enam kui kord, et inimesed kipuvad alahindama sõna jõudu. Ma soovin, et meil oleks rohkem tahet teineteist teadlikult märgata, kuulata ja mõista. Pidagem ühiselt lugu hea sõna väest! Nõnda hoiame ja kasvatame usaldust.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused