1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
25. detsembril sai politsei teate, et Kohilas korterelamus lõi 46aastane mees oma 38aastast abikaasat, kes sai viga ja viidi haiglasse. Politsei pidas 46aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Kelmus
22. detsembril sai politsei teate, et novembris küsis 22aastane mees Raplamaal elavalt 23aastaselt mehelt laenu ja kui mees laenatud raha tagasi küsis, ütles 22aastane mees, et 23aastane mees saab oma raha tagasi ainult tingimusel, et laenab talle raha juurde. Sellisel viisil laenas 23aastane mees 19. novembrist kuni 16. detsembrini 22aastasele mehele ligi 10 000 eurot, mida ta ei ole seni tagasi saanud.
Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Lahtised kaablid
19. detsembril kell 8.40 teavitati häirekeskust, et Kohila vallas Aandu külas ripuvad lahtiselt kaks kaablit ning omavahel kokku puutudes pilluvad sädemeid. Otsest tulekahju ohtu ei olnud, kuna ümbritsev maapind oli lumine. Päästjad piirasid ala lindiga, et inimesed end ohtu ei seaks, ning andsid olukorra elektrikutele lahendamiseks.
Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused