0.5 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
UudisedRapla vald kaalub uue lasteaia asukohana Uusküla

Rapla vald kaalub uue lasteaia asukohana Uusküla

Rapla vallavanema Gert Villardi sõnul on vald hakanud planeerima uue nelja rühmaga lasteaia ehitamist, et leevendada lasteaiakohtade kitsikust. Raplamaa Sõnumitele teadaolevalt on asukohana välja vaadatud üks Uusküla piirkonnas asuv haljasala.
Rapla abivallavanem Rain Terras ütles, et sajaprotsendiliselt see asukoht paigas ei ole, kuid arutluse all on see tõepoolest olnud. Ta lisas, et uue lasteaia rajamisega tegelev töögrupp on kaalunud erinevaid asukohti, kuid pilk on jäänud pidama Uuskülal seetõttu, et seal ei ole lasteaeda, kuid samas elab seal palju inimesi. “Näeme, et see asukoht on suure potentsiaaliga. Aga enne, kui asukoht sajaprotsendiliselt paika panna, on viisakas sealse kogukonnaga läbi rääkida,” sõnas Terras.
Neljapäeval, 18. jaanuaril toimub Rapla kultuurikeskuses avalik arutelu, kus tuleb kõne alla lasteaiakohtade kitsikus laiemalt. Väga võimalik, et seal räägitakse ka uue lasteaia asukohast.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused