-1.2 C
Rapla
Kolmapäev, 21 veebr. 2024
UudisedValdade ilutulestik jääbki minevikku

Valdade ilutulestik jääbki minevikku

Möödunud aasta oli esimene, kui ükski Raplamaa omavalitsus oma raha eest aastavahetuse ilutulestikku ei korraldanud. Tollal põhjendati seda keerulise majandusolukorra ja sooviga Ukrainast saabunud põgenikke mitte liigselt häirida.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Renee
28. dets. 2023 10:19

Väga nõme on see igal juhul! Loodame, et ehk kunagi saavad taas võimule inimesed, kes suudavad hoida traditsioone au sees, mitte ei lase väikese, aga väga hääleka seltskonna hüsteeriatest ennast nii lihtsalt mõjutada!!

Ruts.
29. dets. 2023 15:07
Vasta  Renee

Kaasaja enamlaste lipukiri on sama, niikui sajand tagasi: Ülemaailmsed internatsionaalid ühinegem ! Sirp lõikab, vasar lööb. Töölis- ja talurahvas ühtigem, siis saab meid palju?. EKP-Eesti Liberaalne Demokraatlik Partei- REF. Võtab sõnatuks, kuhu on Eesti langenud!

Kõik uudised
Kuulutused