0.5 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
UudisedVallajuhid arutasid õpetajate streiki

Vallajuhid arutasid õpetajate streiki

Õpetajate planeeritav streik tekitas elavat arutelu neljapäeval, 21. detsembril toimunud Raplamaa Omavalitsuste Liidu (ROL) täiskogu koosolekul, kus ühise laua taga istusid kõigi nelja Raplamaa valla (Kehtna, Kohila, Märjamaa, Rapla) juhid.
Tegemist on emotsionaalse teemaga ning seega oli ka arutelu emotsionaalne. Üks küsimus, mida arutati, oli see, kas Raplamaa vallad maksavad õpetajatele streikimise eest palka. Vastus on ei. Ükski Raplamaa vald ei maksa õpetajatele streikimise eest töötasu. Arvamused hakkasid lahknema selles osas, kas maksta streigi ajal palka sel juhul, kui õpetaja on valmis pärast streiki õppematerjali tagantjärele järele õpetama.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused