6.1 C
Rapla
Reede, 3 mai 2024
SisuturundusReedest alustab Raplas Hoog taksoteenus!

Reedest alustab Raplas Hoog taksoteenus!

Reedel, 29. detsembril, alustab Raplas lisaks tõukeratastele ka Hoog takso.

Hoogi peamine eesmärk on ühendada inimesi, pakkudes mugavaid transpordilahendusi. Täna lisas Hoog enda platvormile tõukerataste kõrvale ka taksoteenuse, mis on kättesaadav tõukeratastega samas mobiilirakenduses.

Hoogi kaasasutaja Holger Ollema sõnul on taksoteenus paljudele inimestele muutunud üheks eelistatumaks transpordivahendiks. “Erinevalt teistest ühistranspordi vahenditest on taksot sageli lihtsam ja kiirem leida, eriti piirkondades, kus ühistranspordi võimalused on piiratud või hilisõhtul harvemini saadaval,” lisas Ollema, “lisaks sellele, et takso viib reisija otse sihtkohta, tagab see ka ajaliselt parema paindlikkuse.”

Taksoteenus on läbi Hoog mobiilirakenduse kättesaadav kogu Raplamaa ulatuses ja kõrvalasulates ning toimib ööpäevaringselt. Näiteks saad sa taksoga sõita ka Tallinn-Rapla vahel.

Uued kasutajad saavad rakenduses kasutada koodi “TAKSO”, millega saab esimese sõidu soodsamalt.

 

8 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Ruts.
29. dets. 2023 14:07

MInu nuputelefonil leidsin tõesti Q tähe ja R tähe, aga määrige pähe omale taksoteenus , kui pole antud moblanumbrit pensionärile! Internetti moblas pole! Tublid noored kirjude piltidega!

Maalane
29. dets. 2023 16:47
Vasta  Ruts.

Alati on üks kuri inimene platsis. Hangi elu endale! Sa ei pea ju seda teenust kasutama. Sa ei pea ostma mercedest. Ööbima sviidis. Aga võiksid olla rohkem mees, kes ei vingu igal pool.

Maakas
29. dets. 2023 17:46
Vasta  Maalane

Miks kuri, mul pole seda äppi ka kuhugi laadida aga teinekord on vaja teenust kasutada. Peab küll kasutama kui ikka bussigraafik eeldab talvel 2,5 tundi Rapla bussijaamas passida enne kui kodukohta buss väljub. Ära siis kohe ninna karga.

Martin
30. dets. 2023 05:49
Vasta  Ruts.

Mingi jobu oled ?

Urmas
17. veebr. 2024 19:43
Vasta  Ruts.

Tere “RUTS”…Jäin kuidagi kahvatuma väljendist ” kui pole antud moblanumbrit pensionärile!”…Kas siis “pensionär” on mingi “eriline inimstaatus”…vbla isegi “isend” ???!!!
Ma ise parasjagu “PENSKAR” ja pole veel pidanud kurtma, et “pensionäridele” erandeid teha…Neid võimalusi on parasjagu juba “sotsiaalis ja ka kaubanduskettides”…Ära pahanda noorte peale…Meenuta noorust ja ela nooruses edasi…

VANA KURI
29. dets. 2023 20:15

Edu teile.
Olen mingi 15 aastat tasapisi inimesi aidanud.
Ja kui kuradima palju neid ”teenuse” pakkujaid näinud.
Aga kui neid vaja on ,siis pole neid kusagil.
Aga edu ikkagi.

Inge RavJpiku 15- 27 Raplas.
30. dets. 2023 09:29

Kus on taksoteenuse telef.nr.js tariifi hinnad???

raplakas
10. jaan. 2024 13:31

Ainult nutitelefonide omanikele 🙁