3.7 C
Rapla
Reede, 3 mai 2024
SisuturundusPühadeime! Eesti taksofirma sõidutab kliendid koju hobukaarikus

Pühadeime! Eesti taksofirma sõidutab kliendid koju hobukaarikus

Reedel lansseerus pilootprojekti raames Rapla linnas idufirma Hoog sõidujagamisteenus. Selle tähistamiseks avaneb klientidel ainulaadne võimalus – takso asemel saab endale järele kutsuda ehtsa hobuse ja tõlla.

“Meie töö turule tuleva firmana on eristuda ja mõelda, kuidas on võimalik asju teisiti teha. Autoga on kõik sõitnud – mõtlesime, et läheks õige ajas tagasi!” naerab Hoogi sotsiaalmeediajuht Sam Schmidt. “Kui paljud inimesed on sõitnud ehtsal tõllal? Veel enam, tellinud selle endale telefonirakendusest? Nüüd on neil see võimalus.”

Kuigi hobusõit on efektne, jääb see kiiruselt autosõidule siiski natuke alla. Seega on hobukaariku teenus saadaval piiratud ajal – laupäeval, 30. detsembril vahemikus 11-15. Sõidu püsihind on 5 eurot.

Taksoteenust asub pakkuma Eesti raskeveo tõugu täkk Sahkri Weski Vandersell. “Kohe, kui ma sellest ideest kuulsin, mõtlesin kohe, et mis, kus, teeme kohe!” kiitis hobuse ja Vanatoa talli perenaine Reelika Rätsep. “See on ka minule kui hobuseomanikule äge võimalus. Õhtul annan talle veel korralikult süüa, et homseks kõik valmis oleks!”

Hoog taksoteenuse kasutamist saab jätkata ka pärast seda, kui hobune on oma töö lõpetanud. Selleks tuleb Apple Store’ist või Google Play’st alla laadida Hoog äpp. Kellel oli Hoog äpp elektriliste tõukeratastega sõitmiseks, leiavad taksoteenuse samast rakendusest.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare