-2.8 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kelmus
29. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 10. detsembril võttis Raplamaal elava naisega Facebookis ühendust kasutaja, kes soovis osta temalt saapaid. Ostja soovis saapaid osta DPD kulleri kaudu ja saatis naisele kaks linki, mille kaudu pidi tellimus toimuma. Linkidele vajutades ja internetipanka sisse logides tehti naise kontolt ülekanne summas 1000 eurot.

Kohila vald
31. detsembril sai politsei teate, et 17-aastane neiu vigastas ühise alkoholi tarvitamise ajal talle tuttavat 26-aastast meest noaga. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Rapla vald
1. jaanuaril sai politsei teate, et Raplas korterelamus lõi 47-aastane mees 26-aastast naist puuhaluga. Naine sai viga.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Sõiduauto summuti süttis
1. jaanuaril kell 18.18 teatati häirekeskusele, et Kehtna vallas Põllu külas on põlema süttinud sõiduauto summuti. Kehtna vabatahtlikud kustutasid põlengu ning jahutasid auto summuti maha ja võtsid reisijad enda juurde puksiiri saabumiseni sooja. Põlengu tekitas auto summutisse lekkinud õli.

Lääne päästekeskus

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Saabas
6. jaan. 2024 01:35

No jopmandaa ! Kui palju kordi peab rääkima, et saabaste müügist peab tulema tulu ! Kulu on siis, kui saapaid ostetakse ! Ja kui saapaid müüb “saabas”, siis saavad tulu ainult ukraina petturid ! Ja mitte ükski poliitkorrektne politseinik ei hakka ukrainlaste kuritegusid uurima !