-1.2 C
Rapla
Kolmapäev, 21 veebr. 2024
SportRapla jooksuklubi võitis mullu Eesti meistrivõistlustel tervelt 38 medalit

Rapla jooksuklubi võitis mullu Eesti meistrivõistlustel tervelt 38 medalit

Rapla jooksuklubi kasvandikud võistlesid möödunud aastal nii Eesti kui ka Baltimaade meistrivõistlustel ning võitsid hulgaliselt medaleid. Eesti meistrivõistlustelt saadi kokku 38 medalit ja nende seas 14 kulda. Sellele lisanduvad veel Baltimaade meistrivõistluste medalid. Ent 2023. aasta parim tulemus ei olnud klubi eestvedaja Erik Horni sõnul üldse medal, vaid Janre Jõgi neljas koht Euroopa noorte olümpiafestivalil.

Juurust pärit noormees langes medalikohalt välja alles viimases voorus ning kaotas pronksmedali kõigest nelja sentimeetriga. Euroopa noorte olümpia toimus möödunud aastal Sloveenia linnas Mariboris. Poiste kaugushüppe lõppvõistlus peeti 27. juulil, eelvõistlus päev varem ehk 26. juulil ning seal hüppas Jõgi 6 meetrit ja 96 sentimeetrit. See viis ta lõppvõistlusele üsna mugavalt. Viimasena pääses lõppvõistlusele tulemusega 6.43. Erik Horn ütles, et selle pealt oli hea edasi minna ning rünnata medalikohta.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused