0.5 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
UudisedTarohoroskoop 2024

Tarohoroskoop 2024

Viimased aastad on inimkonda korralikult väntsutanud ja isegi kaarte panemata võib öelda, et ega 2024 kergem tule, pigem läheb veel keerulisemaks. See ei tähenda, et peaks pea norgu laskma. Kõige pimedam on ikka enne koitu ja ei ole koit kunagi tulemata jäänud.
Sel aastal on vaja rohkelt kindlameelsust ja sihikindlust, et oma probleeme lahendada ja eesmärke täita. Vahel tuleb ka tuttavast ümbrusest ja olukordadest lahkuda. Ettevaatust inimestega, kes liiga ilusat juttu ajavad! Kui miski tundub liiga hea, et tõsi olla, siis ilmselt nii ongi. Hea intuitsioon aitab nii ohte vältida kui ka leida õige rada, mida mööda järgnevatel aastatel käia.
Aasta esimeses pooles on nii koduses kui ka tööalases suhtluses tavapärasest rohkem vaidlusi, tülisid, jäist kriitikat ja mürgist irooniat. Ka siis, kui otsest tüli ja riidu pole, tuleks kõik mitu korda üle vaadata, arutada mõttes võimalikke probleeme, kuni ollakse kindel, et plaanid peavad vett.
Kõik muudatused, milleks varem on valmistutud või milleks seni pole olnud õige aeg, tasub nüüd ära teha. Isegi kõige kõrgelennulisemad ideed ja unistused võivad just tänavu teoks saada. Kerge see olema ei saa, kuid kui on enesekindlust, on ka jõud selleks olemas. Aasta soosib sõltuvustest, kahtlastest harjumustest ja senisest vaateviisist lahtilaskmist. Need, kes on suutelised mugavustsoonist väljuma, saavutavad kõik, mida on ihanud – õnneliku kodu, külluse, armastava perekonna, turvalisuse ja stabiilsuse.
Aasta üks põhifookus on inimeste omavahelistel suhetel. Oma perekonda, lähedasi sõpru ja gruppe, kuhu kuulutakse, tasub hoolega hoida. Hea, sujuv ja teisi austav suhtlus toob uusi ideid, arusaamise meie annetest ja võimetest ning küllaga energiat, et need ideed ellu viia. Head suhted aitavad meil ka inimestena kasvada. Kui vahepeal tekib siiski tunne, et ei tea, kuidas täpselt oma eluga edasi minna, tuleks aeg maha võtta, astuda samm tagasi ja laiemat pilti vaadata.

Eestis on kõik võimalused, et inimeste head soovid ja kavatsused täituvad, aga õnn ei kuku sülle iseenesest, vaid on iga inimese enda teha, kas ta selle üles leiab. Kes ei usu, et on õnne väärt, laseb headel võimalustel lihtsalt mööda minna. Asju kiputakse liiga isiklikult võtma, ollakse närviline, tujukas, ärrituv ja kergesti solvuv. Täbaraid olukordi tuleb aga kõigil aeg-ajalt ette, hingehaavugi on meil kõigil, tuleb lihtsalt edasi minna. Liigne ettevaatlikkus tõrjub eemale armastuse ja muu hea, mis elul on pakkuda.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused