23.8 C
Rapla
Reede, 26 juuli 2024
UudisedUued korraldajad lükkasid missikarusselli keerlema

Uued korraldajad lükkasid missikarusselli keerlema

Kümme missikandidaati on välja valitud. Uute korraldajate käe all kroonitakse kevadel järjekordne Miss Raplamaa.


Sügisel teatas Miss Raplamaa senine peakorraldaja Taagi Tellus, et uuesti glamuurse sündmuse korraldamist enda peale ei võta. „On olnud üks uskumatult vinge sõit. Olen sel teekonnal saanud nii palju hindamatuid kogemusi, õppetunde, uusi teadmisi ja mis kõige olulisem, olen tutvunud nii paljude toredate, ägedate ja võimekate inimestega. Aga nüüd  on aeg karussellilt maha hüpata, keskenduda endale, oma perele ja teha ruumi uutele väljakutsetele,” kirjutas ta tollal sotsiaalmeedias.
Teatepulga võtsid temalt üle Aleksandra Samuel ja Liis Kasepõld. Aleksandra Samueli seob Miss Raplamaaga pikk ajalugu, ta on olnud seotud osalejana, sponsorina, žürii liikmena, pealtvaatajana ja tänavu korraldajana. Peakorraldajaks olemise väljakutse võttis Samuel vastu soovist Raplamaale kajastust tuua ning siinseid andekaid ja ettevõtlikke noori naisi näidata.
Liis Kasepõld on juba 20 aastat finaali külastanud ja üritus on tema jaoks südamelähedane. Kui Aleksandra endale kaaskorraldajat otsis, oli Liis selleks ideaalne valik.
Detsembris toimus Sadolini spordihoones harjumuspäraselt Miss Raplamaa eelvoor ja huvitatud noori naisi oli omajagu. Korraldusmeeskonnale jäi raske otsus nende seast kümme neidu välja valida. Paar päeva enne aastavahetust sai missikool esimese koolitusega ametlikult alguse.
Missikool kulmineerub 6. aprillil Sadolini spordihoones särava finaaliga, kus üks neidudest saab minna koju tiitliga “Miss Raplamaa 2024″. „Finaalipäev tuleb erakordne ja teistsugune, aga seda näeb juba koha peal,” ütles Miss Raplamaa sotsiaalmeedia spetsialist Ruta Rokk.
Miss Raplamaad valitakse tänavu 28. korda. Traditsioon sai alguse 1995. aastal. Kaks aastat jäi koroonapandeemia tõttu missitiitel välja andmata, kuid möödunud aastal puhuti üritusele uuesti elu sisse, et missikarussell saaks edasi keerutada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare