-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
UudisedKa Keskerakonna Raplamaa piirkonnast on liikmeid lahkunud

Ka Keskerakonna Raplamaa piirkonnast on liikmeid lahkunud

Keskerakonnast on viimastel nädalatel lahkunud Riigikogu liikmeid, kellest osa on liitunud teiste erakondadega ja mõni jäänud vähemalt esialgu parteituks. Pärast septembris toimunud erakorralist kongressi, kus uueks esimeheks valiti Mihhail Kõlvart, on esitanud lahkumisavaldusi ka erakonna Raplamaa piirkonna liikmed.

Raplamaa piirkonna juht Andres Kalvik kinnitas, et pärast kongressi on Raplamaa 

4 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Jaanus
10. jaan. 2024 10:46

Mis parata, kui eesotsas on vanad kommunistid?

Roosi
11. jaan. 2024 09:40
Vasta  Jaanus

Seatiiduga oli mul viimati vastasseis, kes ostis <METSATIIDU ) varastatud rahadest ehitatud eramu, ja kohalikud panid vande peale! Metsatiidu poeg varastas ka minult 3000 EEK koos Meister Vello pojaga! Õndsad olgu need, kes on vallas peamised vargad!

Roosi
11. jaan. 2024 10:02

Teine suurvaras oli MUTIK Palamulla külast , kes pettis välja kaks kaheaastast pulli. LEPINGU TEEME KOLMAPÜEVAL, ja raha kannan üle neljapäeval .Mitmed kohalikud olid ka petetud tehingutega, ja panid needuse peale. Kolmesaja päeva päras oli pettur surnud

Onu Mellery
12. jaan. 2024 22:07

Hea, et lehel on aus ja endine kommunist. Paljud neist aitasid eesti vabaks laulda.

Kõik uudised
Kuulutused