7.2 C
Rapla
Pühapäev, 28 apr. 2024
PersoonKarolin Saariste: ”Ma tegin teadliku otsuse panustada Raplamaale.”

Karolin Saariste: ”Ma tegin teadliku otsuse panustada Raplamaale.”

Kaiu kandi kultuurielu on muutuste lävel. Kaiu, Kuimetsa ja Vahastu rahvamaja said ühiseks nimetajaks Kolme Kandi Rahvamaja ning uut asutust hakkab juhtima noor ja ambitsioonikas Karolin Saariste (29). Kohtume Karoliniga tema esimese tööpäeva lõpus, et rääkida eluolust ja tööasjadest.

Sind vaadates võiks öelda, et oled käinud kuskil akusid laadimas?
Jah, käisime Hispaanias ja just värskelt tulin tagasi. Seal oli tõsiselt soe ja meil vedas ilmadega, väga mõnus oli.

Kodumaal tagasi – kus sinu juured asuvad?
Ma olen pärit Tallinnast, täitsa pealinna tüdruk. Emapoolne suguvõsa on aga Tartus, Tartumaal ning isapoolne Pärnus, Pärnumaal. Seega on mul Eesti mitmed alad kaetud. Peamised kujunemisaastad elasin aga Vääna-Jõesuus, kust kolisime Nõmmele. Koolis olen ka Tallinnas käinud, samuti ülikoolis. Seega põhiliselt Tallinn ja selle ümbrus.

Nüüd oled otsapidi Raplamaal, kuidas nii?
Minu abikaasa on pärit Kuusikult ja magistriõpingute esimesel aastal tuli temal mõte, et võiksime kolida Raplamaale. Mina pigem pelgasin seda mõtet, sest kartsin, et minust saab maakas ja et ma ei saagi neid kummikuid kunagi jalast ära. Siis me kolisime Kohilasse, et natukene testida. Rentisime seal korterit ja käisin samal ajal koolis. Juhtus aga nii, et abikaasa vennal vabanes korter Kuusikul, mida me saime hulga soodsamalt rentida ja tegimegi selle sammu, et kolisime Kuusikule mehe sünnipaika tagasi. Tegelikult oli juba sel 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare