6.6 C
Rapla
Esmaspäev, 4 märts 2024
LisalehtKauplustes aeguv toit liigub toidupanga kaudu abivajajatele

Kauplustes aeguv toit liigub toidupanga kaudu abivajajatele

Aastake Raplas koha peal toimetav toidupank viib kohalike kaupluste aegumisohus toidu abivajajatele.

Raplamaa oli viimane asukoht Eestis, kus veel napilt aasta tagasi koha peal toidupank ei tegutsenud. Seni toodi kaupa pidevalt Tallinnast kohale. Natuke üle aasta koordineerib Rapla toidupanga tegevust Reeli Ool. Peamiselt vabatahtlikest koosnev meeskond toimetab pastoraadi majas Rapla kiriku juures.
Suur hulk kohalikke toidukauplusi teeb toidupangaga koostööd ja annab päeva lõpus oma aeguma hakkavad toidukaubad üle, et need prügikasti asemel kellegi toidulauale jõuaksid. Kõige hiljem saadakse kaup kätte Rapla Rimist kell pool kaheksa õhtul. Pool tundi hiljem hakatakse saadud toitu juba laiali jagama.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused