1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
UudisedRapla haridusseltsi viis ideed linnapildi elavdamiseks

Rapla haridusseltsi viis ideed linnapildi elavdamiseks

Kuidas ehitada terviklikult välja jõeäärne promenaad Raplas? Mida võiks ette võtta keskväljaku elavdamiseks? Aga kuidas panna elama Kalevipoja luisukivi ümbrus Vesiroosi kooli juures? Selliseid mõtteid on põrgatatud MTÜ Rapla Haridusseltsi kokkusaamistel.

Raplamaa Sõnumid istus laua taha seltsi ühe eestvedaja Valter Uusbergiga, et arutada ja lahti mõtestada viis ideed, mis seltsi kokkusaamistelt on läbi käinud. Tegelikult on neid mõtteid rohkemgi, kuid seekord said välja toodud jõe promenaad ja brigaadikindral Märt Tiru skulptuuri ümbritsev ala, kolmnurkne haljasala kiriku ja kultuuriklubi Baas vahel, kirikupark, keskväljak ja Kalevipoja luisukivi. Nende alade kohta on haridusseltsis kujunenud välja oma visioonid. Ühtlasi ühendab neid alasid see, et need paiknevad esinduslikus asukohas.
Osa neist juba näevad välja esinduslikud, kuid teised vajavad veel pingutust, et need esinduslikuks muuta. Kui suur on tõenäosus, et need lähiajal ka valmivad? Selles ei tasu veel hinge kinni hoidma hakata. Esimese hooga on need ikkagi ideetasandil. Küll aga on visuaalse selguse huvides valminud pilte ja kuvandeid, kuidas see kõik võiks tulevikus välja nägema hakata. Kui me 

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
raplakas
10. jaan. 2024 13:29

Andeks, aga ei saa aru, miks tahab sm. Uusberg Rapla ilusad kohad peese keerata?

Kõik uudised
Kuulutused