1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
SportRaplamaa noorte ujumise karikasari alustas hoogsalt

Raplamaa noorte ujumise karikasari alustas hoogsalt

Taivo Tüvist

Reedel, 5. jaanuaril käivitus Raplamaa noorte ujumise karikasari 2024, tuues kaasa põnevust ja sportlikku pinget. Korraldaja on SK Team Kehtna MTÜ.
Karikasarjas peetakse seitse osavõistlust, millest kõik leiavad aset Valtu spordimaja ujulas. Osavõistlused toimuvad üle kahe nädala, võistlustele saab registreerida nii internetis kui ka kohapeal. Esimese osavõistluse tulemused kinnitavad noorte suurt pühendumust ja andekust.
A-klassi poiste seas võitis esikoha Riko Nipernaado, B-klassis triumfeeris Mihkel Malv, kellele järgnesid Roland Raadik ja Hendrik Kuus. C-klassi poiste parim oli Kristofer Jair, teisel kohal Alan Kuusing ja kolmandal kohal Henrick Soitu. D-klassi poiste seas saavutasid esikolmiku kohad Mick Mõttus, Marten Valgma ja Oskar Paabo.
Tüdrukutest tõid esikolmiku kohtadega rõõmu C-klassi Heliise Matsalu, Rebeka Stimmer ja Elise-Miia Mõlder, ning D-klassi Lisett-Marii Mõlder.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused