1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
UudisedRaplamaa Sõnumite foto kandideerib aasta pressifoto tiitlile

Raplamaa Sõnumite foto kandideerib aasta pressifoto tiitlile

Raplamaa Sõnumid

8. jaanuaril avalikustas aasta pressifoto žürii nominendid neljas kategoorias. Aasta uudisfoto kategoorias on žürii valinud kolme parema hulka Raplamaa Sõnumite fotograafi Camilla Kännola foto “Elektriliinidelt lume eemaldamine Palamulla külas Raplamaal”. Meie lehes ilmus foto koos artikliga “Elektrik Andrei Voropajevi tööpäevad on lumetormi järel pikad” 13. detsembril.
Võitjad tehakse teatavaks ja auhinnad antakse üle Eesti Meediaettevõtete Liidu korraldataval pressipeol 22. veebruaril. Siis kuulutatakse välja ka tiitli “Aasta pressifoto 2023” võitja, mis valiti välja kategooriate lõikes võitnud tööde hulgast.
Kokku laekus konkursile 787 fototööd 44 osalejalt.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused