1.1 C
Rapla
Esmaspäev, 26 veebr. 2024
UudisedAhelavarii tõttu on suletud Tallinna ringtee Luige-Kurna lõik

Ahelavarii tõttu on suletud Tallinna ringtee Luige-Kurna lõik

Pressiteade

Tallinna ringteel lõigul Luige-Kurna on Jüri suunal ahelavarii tõttu tee liiklusele suletud. Liikluse ümbersuunamise tõttu on piirkonnas liiklusseisakud ka vastassuunas. Transpordiamet palub liiklejatel piirkonda vältida, lisanduv ajakulu on üle 60 minuti. Teeolud on tiheda lumesaju ja tuisu tõttu halvad. Teed on jäised ja lumised. Lisainfot teeolude kohta tasub enne teele asumist vaadata portaalist www.tarktee.ee

Enamik õnnetustest on olnud õnneks kergemad plekimõlkimised, kuid hetkel teadaolevalt on viis inimest ka õnnetustes viga saanud ning kiirabi toimetab nad haiglasse. Liiklus on endiselt sündmuskohal suletud.

Politsei soovitab kõikjal Eestis juhtidel valida teeoludele vastav sõidukiirus ning hoida pikivahet.

 

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused