1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
UudisedTalisuplus kui spirituaalne elamus

Talisuplus kui spirituaalne elamus


“See on hetk, kui ei ole aega ega võimalust mõelda igapäevategevuste ega kohustuste peale. Talisupluse juures ongi see kõige ilusam,” rääkis Anni Vahter, kes tegeleb talisuplusega nüüd juba neljandat talve järjest. Mis paneb inimesi miinuskraadide käes end ujumisriiete väele koorima, et siis jääauku hüpata?

Talisuplus on Raplas populaarsust kogunud viimasel neljal-viiel talvel. Selle ajaga on välja kujunenud oma seltskond, kes jääaugus end karastamas käib. On neid, kes hindavad koos seltskonnaga vees käimist, ja on ka neid, kes eelistavad seda teha üksinda. Kogenud talisupleja Anni Vahter eelistab käia jääaugus koos teistega ja hindab selle juures just seltskondlikku külge.
Iga inimene ei julge külmakraadide käes paariks minutiks külma vette minna. Eks see ongi eneseületus, kuid Vahteri sõnul ongi see üks osa naudingust. “Iga jääauku minek eeldab iseenda kokkuvõtmist ja julgust. On tore endale  

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused