-0.1 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
SportAndres Liiv ja Kristin Vaha tulid Itaalias hõbedale

Andres Liiv ja Kristin Vaha tulid Itaalias hõbedale

Alari Liiv

11.-14. jaanuarini toimus Itaalias Mantova linnas maailma üks suurima arvu osalejatega tantsuvõistlus Universal Championship 2024. Nelja päeva peale osales seal kokku 1950 tantsupaari umbes viiekümnest riigist.
Tantsuklubist Mustang oli võistlustules kaks tantsupaari. Proffide vanuseklassi standardtantsudes saavutasid Andres Liiv – Kristin Vaha suurepärase teise koha. Itan Guralnik – Rosanna Aru osalesid kolmel erineval võistlusel. Juunior 1 vanuseklassi standardtantsudes saavutasid nad suurepärase esimese koha, alla 16-aastaste vanuseklassi standardtantsudes jõudsid 59 paari hulgast poolfinaali ning saavutasid 15. koha. Alla 16-aastaste ladina-ameerika tantsudes saavutasid nad 97 paari hulgas 32. koha.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused