-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 20 veebr. 2024
GaleriiGALERII ja VIDEO: Kultuuririkkuse aasta tantsiti lahti Juurus

GALERII ja VIDEO: Kultuuririkkuse aasta tantsiti lahti Juurus


13. jaanuaril algusega kell 13 andis liikumisaasta teatepulga üle kultuuririkkuse aastale. Meie maakonnas oli järjekordse teema-aasta avasündmus Juuru rahvamajas. Koos Tallinna Mari Seltsi esinduse ja pärimustantsude õpetaja Terje Kauriga sai siin teha tutvust rahvaste pärimustantsude rikka maailmaga.

Reet Saar

„Sel aastal pöörame tähelepanu meiega koos elavatele vähemusrahvastele, aga ei saa ka ära unustada meie enda erinevusi ja rikkusi. Otsime üles ja näitame, teadvustame ja kanname rohkem ka oma rahvakultuuri ilminguid. Võib-olla oleme midagi toredat unustanud. Võib-olla tuletab just naabrinaine midagi meelde, mis on meile omane, aga kiires elutempos ei tulegi nagu enam meelde. Tarbime ju kõik suurt ühist maailmakultuuri, Viini orkestrit, Ameerika filme ja Hiina toitu, seega on paras aeg panna sinna kõrvale endi oma,“ ütles Eesti Rahvakultuuri 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused