1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
SportKoMo suusasarjale lükati hoog sisse vabatehnika pika distantsiga

KoMo suusasarjale lükati hoog sisse vabatehnika pika distantsiga

KoMo suusasarja avaetapil vabatehnika pikal distantsil näitas suurimat kiirust Kert Rungi, kes tuli maakonna meistriks meesveteranide arvestuses. Meeste klassis saavutas tiitli Kaupo Kaljumets. Naistest krooniti maakonna meistriks Mari Metsaäär ja naisveteranidest Regina Kaal.

Laupäeval, 13. jaanuaril tehti algust KoMo suusasarja ja Rapla maakonna meistrivõistlustega murdmaasuusatamises. Hooaja esimene etapp sõideti Paluküla mägedes. Tegelikult pidid KoMo suusasari ja maakonna meistrivõistlused murdmaasuusatamises alguse saama juba nädal aega enne Paluküla etappi Pirgus, aga kehvade lumeolude tõttu lükkus võistlus edasi. Kuigi  

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused