19.4 C
Rapla
Laupäev, 27 juuli 2024
SportLauatennise seeriavõistluse neljanda etapi võitis Kätlin Põldveer

Lauatennise seeriavõistluse neljanda etapi võitis Kätlin Põldveer

Lauatennise seeriavõistluse neljas etapp peeti laupäeval, 13. jaanuaril Valtu spordimajas ning selle korraldaja oli Aavo Bollverk koos oma meeskonnaga. Veenva esikoha saavutas lauatenniseklubi Kalev mängija ja treener Kätlin Põldveer.
Üldarvestuses tuli tema järel teiseks Jevgeni Buzak ja kolmas oli Martin Kraiko. Naiste arvestuses oli Põldveere järel teine Katrin-Riina Hanson ja kolmas Eiris Ikkonen. Meestest oli kolmas Tristan Pugi. Seekordsel etapil oli ka tavapärasest rohkem osalejaid. Kokku läks võistlustulle 57 lauatennisisti.
Seeriavõistluse 35. hooaeg koosneb seitsmest etapist. Senise nelja etapi järel juhib tabelit Urmas Sinisalu, kes ei ole veel saanud küll ühtki etapivõitu, kuid on saanud kaks teist kohta ning osalenud kõigil neljal etapil. Temal on koos 232 punkti. Teisel kohal on Kalju Kalda (183) ja kolmas on Ain Raid (179). Naiste konkurentsis on esikohal Kristi Ernits 136 punktiga. Teist positsiooni hoiab Marika Kotka, kes on kogunud siiamaani 90 punkti ja kolmas on Aili Kuldkepp 85 punktiga.
Hooaja viies etapp toimub 17. veebruaril Kohila auhindadele ning seda viib läbi Raigo Rommot.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare