7.7 C
Rapla
Neljapäev, 9 mai 2024
Politsei- ja päästeteatedPolitsei ja päästeteated

Politsei ja päästeteated

Kohila vald
14. jaanuaril sai politsei teate, et elukaaslaste vahel toimus konflikt, kus 40-aastane naine viskas mobiiltelefoniga 46-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemate asjaolude selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

Kelmused
12. jaanuaril andis Raplamaal elav mees politseile teada, et otsis Facebooki kaudu võsagiljotiini, mille peale võttis 26. detsembril temaga Messengeri teel ühendust inimene, kelle sõnul müüb Soome ettevõte otsitavat kaupa. Ostu-müügi tehing lepiti kokku ja mees tasus kauba ning selle transpordi eest vastavalt esitatud müügiarvele. Hiljem selgus, et müügiarve oli võltsing ja mees pole kokkulepitud kaupa saanud. Varaline kahju on 1264 eurot.
15. jaanuaril andis Raplamaal elav mees teada, et soovis detsembris osta enda ettevõttele internetikeskkonnast kleinanzeigen.de kasutatud fotokaamerat. WhatsApp’i vahendusel lepiti müüjaga kokku, et kauba eest tasub mees läbi klarna.com maksevahendaja, mida ta ka tegi. Pärast seda väitis müüja, et eelmine makse jäi ootele ja soovis makset uuesti läbi PayPali, millest ostja keeldus ja nõudis raha tagasi. Praeguseks ei ole mees kaupa saanud ja talle pole ka tagastatud makstud raha. Tekitatud kahju on üle 2000 euro.

Politsei- ja piirivalveamet

Auto sõitis kraavi
10. jaanuaril kell 23.12 kiirustasid päästjad Kehtna valda Saksa külla, kus auto oli kraavi sõitnud ning katusele paiskunud. Sõidukijuht pääses omal jõul välja ning kiirabi kontrollis ta tervise üle. Haiglaravi mees ei vajanud. Päästjad eemaldasid sõidukil süttimisohu.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare